.  mijn verhaal   .

Jarenlang heb ik blijkbaar “gevochten” tegen iets wat ik niet kon benoemen.  Ik wilde zijn zoals “de anderen”, me aanpassen aan “de anderen”, het “goed” doen voor “de anderen” om op de één of andere manier aanvaard te worden.  Alles perfect willen doen was hierbij mijn favoriete strategie.  Op die manier dacht ik graag gezien en gehoord te worden.  

“Zijn wie ik ben” is iets wat ik blijkbaar nooit echt gedurfd heb.  Dit heeft me massa’s energie en (gezondheids)problemen gekost… Besef ik nu…

 

In 2015 werd deze manier van leven me fataal.  Twee jaar nadat mijn tweede dochtertje op de wereld kwam, werd me heel duidelijk dat ik onmogelijk alle ballen nog in de lucht kon houden.  Ik wilde de perfecte moeder (wat dit dan ook zou betekenen), de beste vriendin, de aantrekkelijke vrouw, een gedreven, gepassioneerde leerkracht… zijn.  Alles op het hoogste niveau…  Ik belandde in het ziekenhuis en kon letterlijk niets meer.   Mijn man, ouders, familie hebben toen voor mij en onze twee dochtertjes gezorgd.  

 

Het ging echt niet meer.  Ik was op… Helemaal op…

 

Ik  zocht rust en balans…

 

Ik leerde inspirerende mensen kennen, volgde intense opleidingen rond geweldloze/verbindende communicatie, hoogsensitiviteit, Live The Connection,...  waardoor ik steeds dichter en dichter bij mezelf kwam.

 

Ik leerde terug echt voelen, stilstaan bij wat er in mij leefde, wat bij mij paste.   Iets wat ik jaren weggeduwd had.  

 

Ik leerde met vallen en opstaan meer en meer dat ik ben wie ik ben, dat ik op mijn eigen unieke manier de moeder, vriendin, dochter,….  vrouw ben.

 

Ik leerde hoe essentieel het is om te durven kiezen voor wat voor jou klopt, dat dit niet egoïstisch is, maar dit dit er net voor zorgt dat je er veel meer kan zijn… echt kan zijn.  

 

Ik gooide mijn leven helemaal om, om met heel mijn hart te doen wat ik nu doe:  anderen helpen om rust en balans te vinden en echt helemaal en voluit te leven… 

Mijn aanpak bestaat uit mijn ruime ervaring met geweldloze communicatie, hoogsensitiviteit, kinesiologie en Live The Connection…

 

Ik kijk er echt naar uit om dit met jou te delen…

IMG_3582 4.jpg

.   en nog dit   .

Ik kan heel erg genieten van gezelligheid, lekker samen eten, vrienden, maar thuis, in mijn zeteltje met een boek, film of serie laad ik echt helemaal op.

 

Ik hou enorm van orde, een opgeruimd huis…  Onvoorstelbaar hoe dit voor orde in mijn hoofd zorgt. 

Ik kan echt, maar dan ook echt, heerlijk genieten van een concert waar de muziek heel luid staat en helemaal kan doordringen in mijn hart.  Ik hou van intense babbels, maar niet tijdens een concert… 

Ik ben geen cadeau-madam…  Ik kies liever om samen uit eten te gaan en daar mekaar echt te ont-moeten.  

Ik hou van kamperen met het gezin, me aanpassen aan het tempo van het moment en niets te moeten, moeten..  Daarnaast vind ik het ook zalig om eens zonder mijn heerlijke, ietwat uitdagende dochters, alleen te gaan wandelen of met mijn man een heerlijke B&B te boeken met mooie kamers en een decadent ontbijt.