.   methode   .

Na het volgen van heel wat opleidingen kwam Live The Connection® in mijn leven.  Onvoorstelbaar hoe dit mijn leven veranderde en hoe ik werkelijk mijn leven in handen nam.  

 

Ik ben nu een gepassioneerd, gecertificeerd teacher en coach binnen het team van Live The Connection en gebruik deze ongelooflijk krachtige methode in mijn één op één trajecten en deel de tools in mijn workshops en trajecten.  

Daarom zet ik deze methode graag in het licht.

Live The Connection® is een wetenschappelijk onderbouwde methode en is ontwikkeld door Marina Riemslagh (PhD). Zij heeft de voorbije 25 jaar besteed aan onderzoek en praktijkervaring rond stress en stressgedrag. Ze onderzocht de invloed ervan op ons gedrag, ons welbevinden, onze relaties en onze gezondheid. Met al haar vele opleidingen en ervaring ontwikkelde ze Live The Connection®, een levensveranderende methode die snel en diepgaand effect oplevert voor de rest van je leven.

 

Sinds het onderzoek van celbioloog Bruce Lipton weten we dat stress en overtuigingen niet alleen onze gedachten beheersen.  Ze beïnvloeden ons hele lichamelijk en geestelijk functioneren.  Je onderbewuste impulsen hebben dus meer impact op je leven dan je bewust denkt en wilt.  

 

Je onderbewuste programmering bijstellen is dus cruciaal.  Met Live The Connection verander je die snel, eenvoudig en diepgaand, met blijvende resultaten.  

Foto 30-08-2021 om 10.15.jpg

De methode is eenvoudig.  Je leert zelf met je onderbewuste te werken, zonder in pijnlijke herinneringen of trauma’s te hoeven graven.  Dat gaat makkelijk en snel omdat je lichaam en je hersenen automatisch doen.  Het enige wat jij moet kunnen, is je brein aansturen door het de juiste opdrachten te geven.  

 

Deze methode gebruik ik tijdens de unieke één op één momenten en leer ik je graag je tijdens de workshop “Rust in je hoofd in 5 minuten” en het traject “Rust en Balans in je leven”…