.  rust in je hoofd in 5 minuten   .

 .   workshop ontstressen   .

Je zou zo graag echt rust en balans kunnen vinden en toch word je geconfronteerd met situaties waarin je de controle verliest…

 

je ontploft, 

je bent moe,

je kan je gedachten niet stopzetten, 

je stelt zaken eindeloos uit,  

je kan niet meer beslissen, 

je hebt last van (hoofd)pijn, lichamelijke klachten,

je hebt moeite met slapen, 

… 

 

Je wil dit helemaal anders en toch lukt het op dat moment niet.  Soms ben je het ook zo gewoon geworden om te leven in drukte, om (lichamelijke) klachten te hebben, om niet te kunnen slapen,… en denk je dat het nu eenmaal bij je leven hoort.  Je weet dat het mogelijk is en tot nu toe vond je nog geen manier die écht werkt.  

 

Dit heeft te maken met de krachtige werking van onderbewuste overlevingsstrategieën die het overnemen in stressvolle situaties.  Je verliest hier effectief de controle en in een snelheid doe, zeg en voel je dingen die gestuurd worden vanuit die enorme database van je onderbewuste

.   ik wil niet gewoon leren omgaan met wat lastig is   .
 
.   ik kies ervoor om dit echt op te lossen   .
IMG_3541.jpg

Alle dingen die je weet, alle kennis die je op hebt gedaan, alle tips die je wil toepassen, alle methodes die je wil inzetten, doen er niet meer toe.  Je onderbewuste neemt het gewoon over.  

 

In deze workshop leer je hoe je in 5 minuten tijd terug rust ervaart, hoe je terug overzicht krijgt, hoe je weer keuzes kan maken, hoe je op een rustige, zekere manier reageert, hoe je terug helemaal bij jezelf kan zijn…

.   wat houdt de workshop in   .
Schermafbeelding 2021-09-05 om 08.36.55.png

.   stress   .

Je krijgt een helder zicht op wat stress is.  Hoe ontstaat stress, wat er gebeurt er in je hersenen en welke effecten heeft dit op je lichaam.  

 

Je ontdekt hoe stress bij jou tot uiting komt, wat jouw stressreacties zijn.   Wanneer je dit weet, kan je sneller opmerken en kiezen om dit definitief veranderen.  

 

Je leert en ervaart hoe je functioneert wanneer je hersenen niet in stress zijn. Hoe de hersenen normaal samenwerken (verbonden brein) en hoe je dan ontdekt dat je in een flow zit en werkelijk terug bij jezelf komt.  

Schermafbeelding 2021-09-05 om 08.36.55.png

.   onderbewuste   .

Wat je zegt, voelt, denkt en doet wordt maar voor 5% bepaald door je bewustzijn.  Dit is echt bijzonder weinig. Je weet daarom wel hoe je het anders, “beter” zou kunnen doen, maar in stressvolle situaties merk je dat je hier absoluut geen beroep op kan doen en dat je toch vervalt in piekeren, ontploffen, uitstellen, emo-eten,…  

 

95% van ons gedrag wordt namelijk bepaald door ons onderbewuste.  Je bewustzijn zegt “niet doen, je weet toch dat het echt niet ok is om te roepen, weer dat stuk chocola uit de kast te nemen,…” en je onderbewuste duwt dit weg en neemt het volledig over.

 

Methoden die gericht zijn op het veranderen van je bewustzijn, je gedachten, je willen… hebben daarom vaak geen of een kort effect. 

 

Het is daarom interessant om te ontdekken hoe je onderbewuste werkt zowel in “verbonden brein” als in stress. Je onderbewuste is zo’n krachtige database en het is fantastisch om dit in te zetten om zo echt heel snel en effectief stress op te lossen en meteen terug innerlijke rust te ervaren.  

Schermafbeelding 2021-09-05 om 08.36.55.png

.   ontstressen   .

Je leert een heel eenvoudige, snelle methode om stress effectief op te lossen.  

 

Zowel je bewustzijn als je onderbewuste worden ingezet zodat je echt snel en diepgaand ontstresst.  

 

Je merkt meteen de rust die er komt in je hoofd en je lichaam…  

.   praktisch   .

ONLINE

 

Wanneer

In het najaar worden nieuwe workshops gepland.

Waar

Je kan vanaf je eigen, gezellige plek deze digitale workshop online volgen via Zoom.  Je ontvangt enkele dagen vooraf een link om deel te nemen.  Dit wijst zichzelf uit. 

Werkmateriaal

Je krijgt alle werkbladen enkele dagen vooraf digitaal doorgestuurd. Je kan deze thuis downloaden en afdrukken.  

Investering in jezelf

69 euro (incl BTW) ipv 89 euro 

Extra

25 euro korting voor Traject "Rust en balans in je leven".